ΒΛΑΧΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ο Σπύρος Βλάχος είναι ο Επιχειρησιακός Διευθυντής (Director of Operations & Member of the Board) στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο «Παναθηναϊκός Α.Ο».

Σπουδές

Έχει αποφοιτήσει από τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια απέκτησε Διεθνή Πιστοποίηση από την UEFA (UEFA Certificate in Football Management (CFM 2nd open edition).

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτει πλούσια επαγγελματική εμπειρία κατέχοντας διάφορες θέσεις ευθύνης σε επιχειρήσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί αποκλειστικά με το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, όπου διατηρεί μια αδιάλειπτη συνεργασία με την ομάδα του Παναθηναικού, στην οποία αυτή τη στιγμή κατέχει τη θέση του Επιχειρησιακού Διευθυντή του Ποδοσφαιρικού Τμήματος, αλλά είναι και μέλος του Δ.Σ. (Director of Football Operations & Member of the Board).

Τα τρέχοντα καθήκοντά του περιλαμβάνουν την εποπτεία του Τμήματος Ποδοσφαίρου λειτουργώντας και ως ενδιάμεσος σύνδεσμος μεταξύ του Τμήματος Ποδοσφαίρου και του Ιδιοκτήτη του συλλόγου. Ασχολείται με τη διαπραγμάτευση των μεταγραφών (εντός και εκτός), σε στενή συνεργασία με τον Head Coach σχετικά με θέματα οργάνωσης και επίσης είναι επιφορτισμένος με την επίβλεψη λειτουργιών του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Συλλόγου .

Πρόκειται για ένα άτομο με προσανατολισμό στην άριστη παροχή υπηρεσιών με εξαιρετικές ικανότητες στην αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων, που διαθέτει κριτική σκέψη, ενώ γνωρίζει τα θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και είναι ικανός στη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων, διαθέτοντας και ομαδικό πνεύμα.